Μονοκόμματες Γκαραζόπορτες Prominent

  1. Αρχική
  2. ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ
  3. Μονοκόματες
  4. Μονοκόμματες Γκαραζόπορτες Prominent
Νέο Αυτοματες γκαραζοπορτες - Μονοκόμματες Γκαραζόπορτες Prominent ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ
  • Κωδικός Προϊόντος: prominentwhite
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

Αυτοματες γκαραζοπορτες

ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ NORMSTAHL PROMINENT

ΑΝΕΣΗ -  ΑΣΦΑΛΕΙΑ - ΑΡΧΟΝΤΙΑ

H μονοκόμματη γκαραζόπορτα Normstahl Prominent είναι απίστευτα εύκολη στη χρήση, ασφαλής και πολύ ανθεκτική. Όλα τα ατσάλινα μέρη των γκαραζοπορτών είναι γαλβανισμένα και η επένδυση της πόρτας αποτελείται από γαλβανισμένη ατσαλολαμαρίνα η οποία στερεώνεται στο πλαίσιο του φύλλου της πόρτας με πριτσίνια. Η επικάλυψη από οργανικό πολυεστέρα συμβάλλει στη μακροζωία της γκαραζόπορτας σας και δεν δίνει καμία πιθανότητα στη σκουριά.

Η διαχρονική κλασσική κομψότητα των μονοκόμματων γκαραζοπορτών μας ταιριάζει ιδανικά στην αρχιτεκτονική του γκαράζ του σπιτιού σας για να προσθέσει μια οπτική έμφαση στην ιδιοκτησία σας!

Ένα γνήσιο επώνυμο προϊόν.

Ως γνήσιο επώνυμο προϊόν, μια μονοκόμματη πόρτα Normstahl θέτει τα δικά της πρότυπα στην ποιότητα, τη λειτουργική τελειότητα και τις εξελιγμένες λύσεις λεπτομέρειας, όπως η αθόρυβη λειτουργία της πόρτας ή οι διακριτικά ενσωματωμένες πόρτες. Οι μονοκόμματες πόρτες μας εναρμονίζονται με όλα σχεδόν τα οικιακά περιβάλλοντα. Παρέχουν μια ολόκληρη σειρά πλεονεκτημάτων για νέες κατασκευές και ανακαινίσεις – και εξαιρετική σχέση ποιότητας/τιμής σε κάθε περίπτωση. Άλλες σημαντικές πτυχές είναι η καλή θερμομόνωση και το ασφαλές σύστημα κλειδώματος δύο σημείων, το οποίο καθιστά μια ανακλινόμενη πόρτα από τη σειρά μας την τέλεια είσοδο στο γκαράζ σας. Παρεμπιπτόντως, η λειτουργία "Open Sesame" που αναφέρθηκε παραπάνω παρέχεται από έναν σύγχρονο μηχανισμό πόρτας Normstahl, ο οποίος λειτουργεί τη μονοκόμματη πόρτα με το πάτημα ενός κουμπιού. Δεν χρειάζεται να πεις τίποτα!

 

Ετικέτες: Αυτοματες γκαραζοπορτες, Μονοκόμματες, Γκαραζόπορτες, Prominent, ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ, ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ